Dagboek: EIRC dag 1

Het is dan zover, na een lange drukke dag werken op naar Parijs voor het Europees kampioenschap indoorroeien.  Ik heb mij voorgenomen om van al mijn internationale wedstrijd een soort van dagboek bij te gaan houden. Nu zal mijn verhaal over vandaag niet heel lang worden, want tja wat moet je gaan vertellen over een 5 uur durende autorit.

Vanuit Amsterdam moest ik eerst naar Breda, wat een ellende onder weg, veel files en het schoot niet op. In Breda moest ik mijn coach Theo ophalen om samen richting Parijs te gaan. Ik was blij dat Theo wilde rijden, ik zag het niet helemaal meer zitten om nog een naar Parijs te rijden. Na een paar uur gereden te zijn we even gestopt bij een tank station om de benen even te strekken, bak Franse koffie weg te slurpen en te genieten van de bange gezichten van het personeel bij het tankstation als je engels tegen een fransman gaat praten.

22:30 eindelijk bij het hotel aangekomen, ik ben kapot en wil alleen nog maar slapen.

Morgen staat er een classificatie op het `programma, omdat ik nu internationale wedstrijden ga roeien moet ik internationaal geclassificeerd gaan worden. Ondanks dat het meer een formaliteit gaat zijn is het toch best weer spannend dat iemand een oordeel over je gaat hebben. Ik hoop morgen nog een beetje Parijs in te kunnen gaan en stiekem toch nog wat van de stad te gaan zien.

Het mooiste stukje van Frankrijk, Disneyland, kunnen we helaas niet heen, omdat we simpel weg te weinig tijd hebben en het te inspannend gaat zijn zo’n dag voor de wedstrijd.

Ik ga afsluiten voor vandaag, morgen weer een nieuw verhaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.