Dagboek: EIRC dag 2

Het is alweer dag 2 van mijn 3 daagse trip naar Parijs, vandaag zou in het teken staan van een internationale classificatie. Al snel bleek dat er geen classificatie zou plaats vinden, nou ja geen internationale dan. Mijn nationale classificatie voldeed om mee te mogen doen morgen.
Nou ja, dus gewoon een dag vrij in Parijs, dan ga je de toerist uit hangen. Na eerst wat in de omgeving van het hotel rond gelopen te hebben de bus gepakt richting de Eiffeltoren. Het was nog een beste busreis en was blij dat ik niet was gaan lopen.
Het is alweer dag 2 van mijn 3 daagse trip naar Parijs, vandaag zou in het teken staan van een internationale classificatie. Al snel bleek dat er geen classificatie zou plaats vinden, nou ja geen internationale dan. Mijn nationale classificatie voldeed om mee te mogen doen morgen.
Nou ja, dus gewoon een dag vrij in Parijs, dan ga je de toerist uit hangen. Na eerst wat in de omgeving van het hotel rond gelopen te hebben de bus gepakt richting de Eiffeltoren. Het was nog een beste busreis en was blij dat ik niet was gaan lopen.

Bij de Eiffeltoren aangekomen stond iedereen al met een vinger in de lucht wijzend te poseren voor een foto, dat moest ik dus ook nu ik de toerist aan het uithangen was. Na de Eiffeltoren nog even naar de Arc De Triomph gelopen om vervolgens weer terug naar het hotel te gaan.

De toerist uithangen is leuk, maar ik ben in Parijs voor de race van morgen en mag dus niet te veel van mijn lichaam vragen. Dus op tijd weer naar het hotel, even paar uur op bed liggen en omstreeks 18:00 wat eten en op tijd mijn bed in vandaag. Morgen is de grote dag, ik heb mezelf aardige doelen gesteld dus zal hard gewerkt moeten gaan worden.
Bij de Eiffeltoren aangekomen stond iedereen al met een vinger in de lucht wijzend te poseren voor een foto, dat moest ik dus ook nu ik de toerist aan het uithangen was. Na de Eiffeltoren nog even naar de Arc De Triomph gelopen om vervolgens weer terug naar het hotel te gaan.

De toerist uithangen is leuk, maar ik ben in Parijs voor de race van morgen en mag dus niet te veel van mijn lichaam vragen. Dus op tijd weer naar het hotel, even paar uur op bed liggen en omstreeks 18:00 wat eten en op tijd mijn bed in vandaag. Morgen is de grote dag, ik heb mezelf aardige doelen gesteld dus zal hard gewerkt moeten gaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.