Mollii Suit so far…

Het Mollii Suit so far….
Het is alweer 2 weken geleden dat ik hem mocht ophalen, en wauw wat een verschil.
Nadat ik hem aangehad had kon ik mijn been, vooral links, weer buigen en heffen. . Waardoor het lopen en traplopen stukken makkelijk ging.

Nou ja makkelijker, het begint weer op lopen te lijken. Al is er nog veel werk aan de winkel. Ondanks ik mijn been weer kan buigen, knie weer kan heffen en mijn balans wat mega veel beter geworden is., is het nadenken over elke stap. Bij elke stap is het bewust mijn knie heffen en bewust mijn voet afrollen. Ondanks dat gaat het wel steeds een beetje beter. Maar er is ook een valkuil, en een beste ook. Ik ben geneigd te veel te gaan doen.

De eerste week, ik voelde mij zo vrij als een vogeltje en had het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Dus mijn eerste hardlooptraining na een sessie met mijn Mollii Suit. Het ging behoorlijk goed en bleef in rust ook redelijk goed wandelen. En die avond moest ik onverwachts nog aan de bak, ik voelde me toch goed. Dus wat kon er gebeuren.

Het Mollii Suit zorgt er voor dat er spieren gaan ontspannen of juist geactiveerd worden. Je spierkracht en massa zijn niet op eens terug. Dus na die dag waren al mijn spieren in mijn benen over belast. Dus werd het rust nemen. Verplichte rust, want mijn lichaam floot mij keihard terug.

Ondertussen de trainingen weer heel rustig aan het oppakken en langzaam aan de druk weer beetje aan het ophogen. Ik ben nog niet aan het hardlopen geweest, maar ben nu regelmatig rustig aan het fietsen. En het gaat best goed, mijn benen blijven flexibel en soepel en het lopen gaat stap voor stap verder vooruit.

Omdat mijn spieren nog steeds vrij breekbaar zijn, blijft het voorzichtig opbouwen en moet ik het pak ook lekker zijn werk laten doen. Ook na het gebruik van het pak voelt het alsof je een zware workout gedaan hebt, vooral met de wat zwakkere spieren. Mij lichaam heeft echt tijd nodig met het pak en ik, ik heb tijd nodig om er mee om te leren gaan.

Wanneer trek ik het pak aan?
Welke belasting kan ik aan?
Wanneer heb ik tijd om het pak aan te trekken?
En wat ben ik 48 uur later aan het doen?

Zomaar wat vragen waar ik nu nog mee loop, maar overall ben ik zo verschrikkelijk blij met het pak, en mega dankbaar dat ik het pak mag dragen, het geeft zoveel vrijheid terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.