About me

Project MSwarrior is ontstaan uit een samenwerking tussen Johan en het nationaal MS fonds.

Wat doe je als je als fanatiek sporter uit het niet te horen krijgt dat je MS hebt, je kan op de bank gaan zitten wachten tot het erger word. Of je gaat door waar je mee bezig bent en doormiddel van sport te laten zien dat het leven niet ophoudt na de diagnose MS.

indoorroeien

Begin 2015, een deel van mijn gezichtsveld was weg gevallen, ik werd ochtends wakker en miste een deel van mijn zicht. Het zal wel komen door vermoeidheid, stress en drukte, het komt vanzelf dus zal ook vanzelf wel weer weg gaan. Na twee weken was mijn zicht nog niet terug. Toch maar eens langs een huisarts, voor ik het wist zat ik in het ziekenhuis en een dag later lag ik in een MRI scanner. Paar dagen later kreeg ik de uitslag, je hebt een MS achtige ziekte. Het was vrij druk en actief met de ontstekingen in mijn hersenen.

Dan weet je dat je MS hebt en dan, wat moest ik nu doen, ik wilde nog zoveel dingen gaan doen, en had ten slotte nog de Iron Vikingrun op het programma staan voor 2015. Mijn zoektocht naar sportende MSers was gestart, maar tot mijn grote verbazing was dat nog een verdomt moeilijke zoektocht.